Adakah Itu Bingo Daubers Atau Bingo Chips?

Adakah anda baru memasuki permainan Bingo dan mencari bekalan terbaik? Terdapat banyak perkara di sini yang perlu anda ketahui dan fahami sebelum anda benar-benar membuat pilihan pertama. Anda juga perlu mengetahui tentang kad bingo, supaya anda dapat membuat pilihan yang baik di sini. Sekiranya anda akan menggunakan kad yang dilaminasi, anda sebenarnya boleh memilih bingo chips atau daubers. Sebenarnya perkara yang sama boleh dikatakan mengenai kad bingo kertas jika anda sampai ke sana.

Anda mungkin bertanya dengan tepat apa itu Bingo Dauber. Baiklah, letakkan bingo dauber adalah  Kiss918 apk pembuat yang anda gunakan untuk menandakan kad bingo anda apabila kombinasi huruf-huruf dipanggil. Terdapat banyak warna yang terdapat di sini juga. Satu pembekal tertentu mempunyai dauber bingo dalam warna Orange, Yellow, Purple, Fuchsia, Pink, Teal, Blue, Green, Burgundy dan Red. Tidak banyak pilihan warna yang tidak anda fikirkan?

Bagi anda yang merasa lebih selesa menggunakan dauber berbanding bingo chip tidak akan ketinggalan dalam kesegaran sepanjang pelbagai warna tinta. Satu kelemahan untuk menggunakan dauber bingo adalah bahawa anda akhirnya akan kehabisan dakwat di dauber jika anda bermain dengan hebat. Di sinilah lebih baik anda membeli pinggan mangkuk bingo anda secara pukal – katakan selusin pada satu masa – sehingga anda mempunyai banyak peluang. Pemain bingo yang gemar kemungkinan besar mengatakan bahawa membeli dauber bingo mereka secara pukal seperti itu adalah HANYA CARA untuk mereka. Sudah tentu anda mungkin memutuskan bahawa ia agak mahal untuk anda dan hanya memilih untuk membeli satu atau dua pada mulanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *